Sobre nosaltres

Unextrans, excavacions i transports

Unextrans som una empresa especialitzada en moviments de terra, demolicions i transport, amb àmbit d’actuació a la zona del Baix Llobregat i formada durant la dècada de 1960, per un grup de persones amb interessos similars.

Aquest grup fundador estava compost per: Rafael Benítez, Josep Cañelles, Salvador Cañelles, Joan Escoda, Isidre Esteve, Salvador Farré, Antonio Molina i Pere Ponsà. Tots ells treballaven en les pedreres amb màquines tipus Wvilop, Volinder, Volvo i Pegaso Comet.

Els motius principals per a la creació de la nova empresa van ser, d’una banda, la menor activitat que es produïa en les pedreres i, de l’altra, l’augment considerable de la construcció al terme municipal de Corbera de Llobregat, al Baix Llobregat, amb l’inici de les obres d’habitatges de segona residència a les urbanitzacions.

Des de llavors, en Unextrans continuem treballant en el municipi de Corbera i voltants, per a les empreses constructores, empreses de jardineria, particulars, etc. Que requereixin els nostres serveis.

Amb el pas dels anys l’empresa ha anat renovant maquinària, incrementant els seus serveis i ampliant els seus integrants.

Logo Unextrans

veure més

Serveis

Oferim serveis integrals dins de l’àmbit de les excavacions i el transport d’àrids.

cimentaciones

demoliciones

jardineria

 

movimiento

retirada

suministros

 

construccion

publica

trabajos

veure més

Maquinària

Disposem d’un parc de maquinària complet, i en constant renovació per efectuar els treballs de pavimentació, anivellació de terrenys i moviments de terres.

giratories

retroexcavadores

miniexcavadores

 

dumper

eruga

grua

 

carro vibratori

grues

altres maquines

veure més